Locatieverhuur

Welkom in de voormalige ververij en looierij van de Koninklijke Verenigde Leerfabriek in Oisterwijk. Destijds was dit monumentale gebouw de grootste leerfabriek van Europa. Een plek waar historie, inspiratie en maken al meer dan een eeuw samengaan.

We hebben een prachtige ruimte met industrieel karakter te huur voor lezingen, vergaderingen, foto- en filmshoots, sample sales en (kleine) beurzen. Ook kunt u bij ons terecht voor teambuilding-workshops, rondleidingen door onze keramiekwerkplaats en heerlijke koffie van onze huis-koffiebranders. Even binnenkijken >

Inspireren, lef tonen, onderzoeken, falen en weer op staan is waar wij energie van krijgen. Wilt u vergaderen in een enerverende omgeving, of inspiratie met uw team opdoen? Wij gaan graag met u in gesprek over hoe wij kunst, keramiek en ambacht voor uw organisatie in kunnen zetten.

Goede bereikbaarheid

Sundaymorning@ekwc is goed bereikbaar met zowel auto als trein. Er zijn parkeerplaatsen voor de deur en vanaf het treinstation is het slechts 3 minuten lopen.

Prijzen en beschikbaarheid

Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Annelies Broenink, annelies@ekwc.nl.

Heeft u belangstelling voor onze locatie specifiek voor een fotoshoot? Dan kunt u deze reserveren via Loes op Locatie >