Kijkdokter Kaartspel

Ontdek met de 13 kijkdokters uit het Kijkdokter Kaartspel hoe je je blik verruimt. Hoe je details ziet die anders verborgen blijven, onverwachte verbanden legt en hoe je daardoor tot nieuwe inzichten komt. Zélf kijken, zélf nadenken, je eigen fantasie gebruiken. Zie het grotere geheel!

 

Het Kijkdokter Kaartspel is voor jong en oud en kan in ieder museum meerdere malen gespeeld worden. Alleen, samen, met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Ook leuk voor een art-date, dokters en andere beroepsgroepen die iets van kunst willen opsteken maar niet weten waar te beginnen. Het Kijkdokter Kaartspel is voortgekomen uit het programma OGEN WIJD OPEN! Hierin oefenen kunstenaars met geneeskundestudenten om ruimer en met meer verbinding naar patiënten te kijken. Met rakere diagnoses tot gevolg.

Idee: Hans Aarsman, Let Geerling, Jan Keunen, Roy Villevoye
Uitwerking en redactie: Let Geerling, Bert Steevensz, Ranti Tjan
Tekeningen: Jan Rothuizen
Ontwerp: Trapped in Suburbia, Amsterdam
Druk: Roem Speelkaarten, Deventer

© 2020 Radboudumc in samenwerking met Radboud Universiteit, EKWC en Vereniging Rembrandt

Prijs € 9,50 | gratis verzending binnen Nederland.
Boekhandel/Museumwinkelkorting: 50%, bij afname vanaf 20 stuks (gebruik in de winkelmand couponcode KIJKDOKTER50)

 

Bestel in de webshop >

 

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Aanmelden nieuwsbrief

We gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief, uitnodigingen en ander belangrijk nieuws te sturen. De gegevens worden niet met derden gedeeld. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven.

Eerdere nieuwsbrieven bekijken.

Bezoek tijdens Covid-19

Vanaf juli 2021 zijn wij weer geopend voor publiek. U bent van harte welkom bij een van de rondleidingen. Koop uw tickets hier

 

Aanmelden werkperiode

Sundaymorning@ekwc nodigt kunstenaars, ontwerpers en architecten uit om een aanvraag te doen voor een werkperiode in 2022.

Een werkperiode bij Sundaymorning@ekwc biedt creatieve professionals wereldwijd de kans om de mogelijkheden van keramiek te verkennen en hun kennis van de technieken en materialen uit te breiden. Niet alleen kun je gedurende twaalf weken gebruik maken van alle faciliteiten van het centrum, ook zal de technische staf beschikbaar zijn voor de begeleiding tijdens de werkperiode en bevind je je in het gezelschap van een divers gezelschap deelnemers.