EKWC soundlab

DOEL IS BEHAALD, DANK VOOR JE DONATIE!

Prachtige concerten, meeslepende optredens en mysterieuze installaties met keramiek, muziek en geluid bij het Europees Keramisch Werkcentrum: dat is wat we met het Soundlab willen realiseren. Help ons de volgende (muzikale) stap te maken en loop met ons mee als een olifant door de porseleinkast: doneer aan het EKWC Soundlab!

Hoe klinkt rinkelend keramiek, wat gebeurt er als je borden tegen de muur gooit? En kan je daar muziek van maken? Componisten, geluidskunstenaars en muzikanten willen wij de mogelijkheid bieden met de klanken van keramiek aan de slag te gaan. Zodat je als bezoeker kunt genieten van bijzondere concerten bij het EKWC.

Wat is het Soundlab precies?
Het Soundlab wordt een ontmoetingsplek én platform. Het Soundlab zal bestaan uit een geluids- en keramiekstudio waar gewerkt kan worden en een concertzaal voor publieke optredens en uitvoeringen. En hier hebben we jouw hulp bij nodig!

Waar gaat mijn donatie heen?
Met jouw steun kunnen we meetapparatuur, synthesizers, microfoons en versterkers aanschaffen. Verder kunnen we met je bijdrage een van de ateliers akoestisch geschikt maken voor werken met geluid en zijn we in staat om een concertzaal met 40 stoelen te realiseren. Een plek waar we je de composities, liedjes, performances en installaties ten gehore kunnen brengen die in de studio zijn gecreëerd.

Waarom nu?
De vraag vanuit deelnemers om te kunnen werken met geluid nam de afgelopen jaren aanzienlijk toe. We hebben echter onvoldoende faciliteiten om aan die vraag te kunnen voldoen. Met de realisering van het Soundlab willen we geluid en muziek een vaste plek geven binnen het EKWC om zo de grenzen van muzikaal keramiek op te kunnen zoeken. 

Unieke tegenprestatie!
Tijdens deze crowdfunding kun je ook een werkperiode voor jezelf bemachtigen! Voor een donatie van € 15.000 ben je hier drie maanden welkom om te komen werken. Met alleen keramiek, of met keramiek en geluid, de keuze is aan jou. We hebben een studio voor je en je kunt hier 24 uur per dag werken. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jorgen Karskens, jorgen@ekwc.nl.

ANBI
Als stichting hebben we een culturele ANBI-status. Dit betekent dat giften voor een groot gedeelte afgetrokken kunnen worden bij uw belastingaangifte.

 

Keramiekshop geopend

Bent u op zoek naar een authentieke Oisterwijks keramiekschaal met de kleuren van de bossen en vennen, een keramisch kunstwerk van bekende en onbekende kunstenaars die bij het EKWC gewerkt hebben, of een origineel kadootje van keramiek; loop binnen en laat u verwonderen door al het moois dat allemaal te koop is in deze winkel. Voor elk budget hebben wij prachtige werken te koop.

Tot 14 januari is de shop gesloten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Aanmelden nieuwsbrief

We gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief, uitnodigingen en ander belangrijk nieuws te sturen. De gegevens worden niet met derden gedeeld. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven.

Eerdere nieuwsbrieven bekijken.

Bezoek tijdens Covid-19

Tot 14 januari is het EKWC gesloten voor publiek. We hopen u snel daarna weer te kunnen verwelkomen.

 

Masterclasses

Sundaymorning@ekwc biedt professionals de mogelijkheid de beroepspraktijk te verdiepen door middel van masterclasses in gespecialiseerde onderwerpen. Kijk voor data en aanmelden>